İnşaatta holiganların tecavüzüne uğradım

İnşaatta holiganların tecavüzüne uğradım.
Merhaba değerli porno hikayeler okurları 18 yaşında geçti bu olay başımdan.Çok çocuksu, kendini bilmez, davranışlarıma ve konuşmam hiç dikkat etmezdim.Miyon tipli olduğum için genelde arkadaşlarım büyüde gel derlerdi.O gün arkadaşım Taner ile geceye kalmıştık.Okuldan sohbet edip gülüyorduk.Karşımızda eski bir yarı tamamlanmış inşaat bina vardı. Birileri konuşuyordu.İçeriye doğru yürüdük gizlice.Genç holiganlar vardı belli çok içmişlerdi birbirleriyle tartışıyorlardı.Tanerle biz gizlenmiştik.Taner gülerek saklandığımız yerden onlara küfür etti. Görünmediğimiz için çocuklar çevreye bakındılar.Taner aniden ayağa kalkıp koştu.Çocuklar onu tutmak için peşlerine düştü.Bense öyle yerimde kalmıştım.Kontrolümü kaybetmiştim.Önümde lamba yakılan bir inşaat odası vardı oraya doğru koştum.Kapısı vardı.İçeriye girdiğimde bir holigan da içki içiyordu. Arkamdan 2 çocuk da geldi. İçlerinden biri küfür edip beni yere itti.
Bira içen ise yere eğilip elleriyle yanaklarıma elledi çok da tatlı dedi.Ayağa kalkıp kapıya doğru koştupumda uzun saçlısı arkadan belime yapıştı sırıtarak ” nereye gidiyosun” dedi.Korkmuştum diğeri kemerini çözüyordu.Arkamdan sarılan çocukta bir eliyle pantolonunu çözüyordu.”Zafer abi tut çocuğu” diyordu.Ayağa kalkıp ellerimden tuttu. Uzun saçlı olana Alex diyorlardı. Arkamdan sarılmış beni duvara karşı sürükledi.Pantolonumu indirdi.Ben arkamdakileri görmüyor onların sesine tanık oluyordum.Korkuyordum.Arkama göz ucuyla baktığımda holiganın aletini sıvazlamasını gördüm. Alex ise popoma dil atıyordu.Zafer popomun iki tarafınıda ayırmıştı. Gülüyorlardı kuru kuru sikicez seni dediler. Alex sikini popoma dayadı girişte çok zorlanmıştım gözümden yaş aktı bağırdım ahhh diye. Canım çok acıyordu.
Duvara karşı olduğum için bir şey yapamıyordum.Zafer bu seferde ağzımı tuttu.Alex yavaşça giriyordu.diğer holigan bırak bana dedi.diz üstü yere çömeltip ağzımı yuvarlattı.Siki çok uzundu.İlk defa öyle büyük bir sik görmüştüm. Damarlıydı ve çok kalındı.Ağzıma girmiycekti sanki. Ağzıma sokuyordu.Başımı yukarı çekmiş ona bakmamı sağladı. Boğazıma kadar soktuğunda sulandı boğazım .Alex beni köpek pozisyonuna yatırıp popomu iyice araladı ve yarrağını ittirdi.İçime girip çıkıyordu.”hepsini alıcaksın yarrağımın ” dedi.
Hızlıydı epeyde hızlanmıştı. Zaferse memeuclarıma dokunuyordu.Kalçalarım çok ağrıyordu.Ağzımda bir tat vardı çocuk boşalmıştı ağzıma ama hayla sikiyordu.Sinirlenmişti boşaldığı için o yüzden burnumu tutup ağzımın içine tükürdü ve yine yarrağını soktu ama bu sefer boğulucaktım. Zafer yanaklarımdan sıkarak kemerini çözdü. Alex hayla kalçalarıma sokuyordu.Ağrıdan ölücektim. Ağzımı siken çocuk ayağıyla beni yere yatırttı.Zafer üzerime çıktı. ( seks hikayeleri ) Kalçalarımı tuttu.Sıktı araladı. Deliğim yanıyordu.bir eliyle içime giriyor diğeriyle ağzımı kapıyordu.Kulağıma yanaştı ” Çatır çıtır sikicem seni aşkım” diyordu.VE bir hamlede kökledi. Ben müthiş bağırdım ileri doğru kıvrıldım ama siki çıkmıyordu popomdan hayla sikiyordu. Çıkarmak istiyordum elimle arkamda sikine elledim O ise ellerimden kavradı ve tüm kuvvetiyle bir kez daha yarrağını iteledi kalçama. Bağırdım Alex yere oturdu ağzıma sikini dayadı. Boşalıyordu.
Suyu aktığında ağzımı araladı ve ağzıma boşaldı.Zafer hızlanmıştı çatır çıtır sikiyordu ben daha çok ağrı çekiyordum bağırmak istiyordum ama ağzım alexin spermiyle doluydu.Yapış yapış olmuştu ağzım.Zafer de dayanamamıştı içime boşalmıştı.Üçüncü Yüz üstü çevirdi beni.ve ikinci kez gözlerime boşaldı.Ağzım spermle doluydu Alex ağzımı tutup öpüyordu beni diliyle ağzımın içindekileri yaladı.Diğerleri gidiyorlardı. Alex beni yarı kaldırıp ona sakso yaparsam beni serbest bırakacağını söyledi.Elimle kalın sikini tutup dudaklarımla yaladım temizledim sikini.Alttarafınıda yalattırdı.bir parmağıyla da deliğimin içini mıncırıyordu. Doymamıştı bana son kez boşalmak istiyordu.Ona masumca baktım oda son kez boşalıp odayı terketti. Giyinip evime gittim.O hafta sınıfta kimseyle konuşmamıştım.