Kız Arkadaşımın Kankasını Siktim

İsmim Cemal Trabzonluyum, 19 yaşında bir gencim başımdan iki ay önce geçen sikiş olayını anlatacağım. Bir hatunum vardı mavi gözlü tatlı bir kızdı her gün yiyişiyor ama bir türlü sikişemiyorduk, bekaretini koruyordu vermicekti bana, günlerce dil döktüm ikna edemedim. Bir gün beraber parkta oturuyorduk, bir arkadaşı onu gördü ve yanımıza geldi Ayçin naber? dedi bir süre konuştular, konuşmaları sırasında kız benim gözlerime bakıyordu ardından sikime doğru bakıyordu, farkına sonrada vardım ki sikim o an kalkıkmış kızı yatakta hayal ettiğim için sertleşmiş kendiliğinden.
Kız bıyık altından gülüyordu, ardından ayrıldı yanımızdan benim kıza kimdi bu kız dedim, dershanede yan sınıftan arkadaş dedi tamam dedim ben eve gidiyorum işim var dedim tamam dedi, eve gittim elimi direk sikime atıp otuzbir çekmeye başladım onun iri memeleri ve kalçaları aklımdan çıkmıyordu. Ertesi gün oldu o kızı dershanede arayacaktım aklıma koymuştum, gittim benim kızın dershanesisine yan sınıfına daldım yanlışlıkla olmuş gibi gördüm onu aa dedim sen bu sınıftamıydın yanlışlıkla girdim dedim, evet dedi ardından dayanamayıp itiraf ettim ben seni çok beğendim dedim, o da bende dedi tel. no sunu istedim verdi.
O günün akşamı nasılsın diye mesaj attım iyi evdeyim dedi çıkabilir misin dedim evet dedi gittim evlerinin oraya dışarı çıkmıştı ben vardığımda hemen elinden tuttum hiç konuşmadan yakındaki ormanlık alana soktum indirdim donunu sulanan amcığına parmağımı daldırdım ohh yaptım sonra iyice sertleşmiş sikimi kaktım ve çıkartıp memelerine boşaldım.