Lisedeki Azgınlığım Seks Hayatımı Coşturdu

Merhaba erkekler Ben Buket sizlere Özel Bir lise Hikayemden Bahsetmek istedim. Umarım Hoşunuza Gider. Okuyan herkese Teşekkür ediyorum. Lisedeki Azgınlığım Seks Hayatımı Coşturdu. Seks Hikayeme Başlıyabilirsiniz.

Seks Hikayelerini okumak için girmiş olduğum bu  site de liseli sex hikayeleri bölümüne bakarken bunu anlatmaya karar verdim. Okuduklarım bana cesaret verdi ve paylaşmak istiyorum anılarımı sizinle. Ben şuan 26 yaşında seks aşığı bir bayanım. Lise döneminde biraz fırlama bir kızdım. Çok güzel giyinerek ve hafif makyaj yaparak okula gider bütün erkekleri peşimden koşturmayı çok severdim. Bir gün okula yeni biri geldi bizim sınıfa. Dersteydik kapı çalındı ve elinde bir defterle birlikte biri bizim sınıfa girdi. Hoca sordu buyur evladım diye. Çocuk hocam ben okula yeni geldim bu sınıfa kayıt ettiler dedi. Ve öğretmen biraz tanışma faslı yaptı. Ben en arkada tek başıma oturuyordum o gün. Hoca çocuğa otur dediğinde direk yanıma geldi ve oturdu. Merhaba dedi bende karşılık verdim biraz sempatik bir halde gülümsedim. O gün onu görmemle kafama koydum zaten onunla birlikte olmayı. Birkaç gün geçmeden ayarı verdim ve iyice samimi olduk. Bir gün plan yaptım evdekiler tatile çıkmıştı ben okula gittiğim için evde tek kalıyordum. Okuldan kaçtım ve onu da davet ettim hiç kırmadı beni. Bizim daireye gizlice soktum onu komşular görmeden.
Heyecan oldu biraz da benim için. Daha sevgilim bile değildi ama aramız çok iyiydi. Bir film açtım izlemeye başlamıştık ki ben birazdan geleceğim diye ayrıldım yanından. Sonra içeri gidip seksi kıyafetler giydim yanına geldim tekrar. O da çok güzel olmuşsun da neden üstünü değiştirdin dedi. O an konuşmadım sadece göz göze geldik ve sıcak bir bakışma oldu. Aldı tabi ki benden enerji dudaklarıma usulca yanaştı ben gözlerimi kapattım ve öpmeye başladı. Koltuğun üzerinde usulca sevişmeye başladık. Ben üzerimde kini çıkartıp onu daha cesaretlendirmek istedim. Taş gibi memelerimi görünce kafasını daldırdı beni bir çocuğun emmesi kadar tatlı ve bir o kadar da erkeksi bir halde yalayıp yutarken bir yandan eliyle orgazm ediyordu. Dayanamadım odama gidelim dedim. Altım da kini çıkarttım sadece seksi muz çorabım kaldı oda soyundu.
Ayaktayken öpüşmeye vücudumu okşamaya başladı sonra usulca yatağa yatırıp üzerime çıktı. Çorabımı biraz indiriyordu ben direk amımın olduğu kısmı yırtmasını söyledim. Oda yaptı ve dil atmaya başladı iyice uçmaya başladığımı hissettim ki artık gir içime dayanamıyorum dedim. Kendi eliyle biraz 31 çekerken rahmime sürtüyordu sikin i sonda parmaklarıyla biraz da okşadıktan sonra yavaşça sürdü içime doğru on numara bir seks olacaktı. Nasıl tat alıyordum anlatamam sonra üzerime yatıp memelerime daldırdı gene kafasını o arada küt küt geçiriyordu bana çığlık atmamam için elini ağzıma soktu bende parmaklarını yalıyor. Nasıl zevk alıyorsam havalarda uçuyordum sanki. Sonra yüz üstü yattım yatağa oda sikin i arkamdan ağrı amıma sokup üzerime kapaklandı kendini sonra vücudumu sarmaladı kollarıyla. Popomu sıkıştırarak içime soktukça daracık rahmim den ateş çıkıyordu sanki. Derken kalçama doğru boşaldı nasıl rahatlamaya başlamıştım. Ama daha tam rahatlama olmadı o yüzden hiç bırakmaya niyetim yok. Biraz mola verdik. Kucağına oturup sarıldım ona ve muhabbet etmeye başladık. Birkaç dakika geçtikten sonra karşısında seksi kalça dansı yapmaya başladım. Usulca arkaya doğru geldim sikin in üstünde kaseyi gezdirdikten sonra kollarıyla kavradı beni. Memelerimi tuttu elleriyle kafamı arkaya çevirdim öpüşmeye başladık. Elimle sikin i içime soktum ve o pozisyonda bana seri seri çakarak zıplatmaya başladı beni. Aldığım zevk iyice artmıştı biraz öyle takıldıktan sonra boşaldım artık bende. Sonra beni kucakladı havaya kaldırıp sik meye devam etti ve çok geçmeden bir kez daha boşaldı çok güzel sikiş olmuştu sonra ufaktan duş filan aldık. Evde fazla durmayalım dedi ve dışarı çıktık. Çok güzel bir gün geçirdik asla unutamam o günü bana öyle zevk verecek erkekleri mi arıyorum ama bulamıyorum çok güzel bir kızım ama kısmetim kapandı sanırım bana ulaşmak isterseniz sevinirim canım.